Loading...
ACTOR2020-02-13T19:27:46+00:00

Project Description

De ce actor?

Sunt actor din 2016. Imperfect cum ne place să spunem la școala de actorie pe care am absolvit-o.

De mic mi-am dorit să fiu actor, când am mai crescut însă, m-a mâncat în fund să mă responsabilizez şi am intrat în viaţa corporate. Rămăsese undeva în fundal dorinţa asta de a fi pe scenă şi mă tot sâcâia. Ca să o satisfac puţin m-am făcut trainer, dar n-a fost de ajuns. Aşa că i-am dat ascultare şi m-am dus la o școală de actorie. Jucam şi înainte de asta, dar mai mult „jucam teatru” din dorinţa de a fi acceptat. Purtam mască peste mască şi undeva sub măştile astea era multă confuzie.

În actorie însă am găsit o comunitate care m-a acceptat fix aşa cum sunt, cu bune, cu rele, cu toate. Şi dincolo de toate lucrurile astea frumoase pe care le-am găsit, am găsit ceva şi mai mişto, pe mine, pentru că undeva pe drum uitasem cum să fiu eu. Am venit ca să învăț cum să joc teatru și am învățat de fapt cum să fiu eu cu adevărat.

Merg la teatru cu plăcere de fiecare dată şi pentru mine actoria e sinonim cu bucurie, mândrie, libertate, pasiune, multă muncă, perseverenţă, reinventare, şi toate celelalte 1 milion de emoţii și trăiri pe care le simt când sunt pe scenă.

TEATRU

Trilogie din Belgrad (2018-2019)

Cu iubirea la Control (2017)

Copilul Trofeu (2017)

Omul (2019)

Lliberi după gratii (2019)

FILM

Să nu ucizi (2018)

Omul (2019)

PREMII

Premiul Cel mai bun spectacol – Începători, ITF 2017, ediţia a II-a, cu ”Copilul trofeu”

Premiul Unteatru, ITF 2017, ediţia a II-a, pentru ”Cu iubirea la control”

Premiul Cel mai bun Spectacol – Avansați, ITF 2018, ediția a 3-a, cu ”Trilogie din Belgrad”

CERE MAI MULTE DETALII

Despre Ce Scriu